Când vine vorba de construcții și infrastructură, impermeabilizarea este un aspect critic pentru asigurarea durabilității și a protecției împotriva daunelor cauzate de apă. În această privință, firma HYDROISOL, care operează în cadrul Universității Tehnice Ural a Academiei Ruse de Științe, a dezvoltat un material deosebit de eficient și inovator – “HYDROISOL”, care este un ciment hidroizolant cu proprietăți remarcabile.

Ce este “HYDROISOL”?

HYDROISOL este un material hidroizolant pe bază de ciment care utilizează un cristal de origine rusă pentru a produce un sistem de impermeabilizare unic. Acest produs oferă o soluție definitivă pentru problemele de impermeabilizare din industria construcțiilor, întrucât umple fisurile capilare și spațiile capilare ale betonului cu cristale insolubile în apă. Acest lucru face ca structura betonului să fie la fel de impermeabilă pe toată durata sa de viață.

Cum funcționează “HYDROISOL”?

“HYDROISOL” utilizează cristale insolubile în apă pentru a penetra în interiorul betonului. Aceste cristale umplu fisurile și spațiile capilare, formând o barieră impermeabilă în structura betonului. Acest proces are ca rezultat o impermeabilizare eficientă și durabilă, care poate rezista în condiții extreme.

O altă caracteristică remarcabilă a acestui produs este că poate fi adăugat în amestecul de beton ca aditiv. Acest lucru face posibilă integrarea impermeabilizării în structura însăși a betonului, ceea ce duce la rezultate excelente și economie de timp în construcția și renovarea structurilor.

Aplicații ale “HYDROISOL”

Produsul “HYDROISOL” poate fi utilizat într-o serie de aplicații, inclusiv:

  1. Impermeabilizarea Acoperișurilor, Teraselor și Balcoanelor: Protejați aceste zone critice de infiltrarea apei și prelungiți durata lor de viață.
  2. Impermeabilizarea Fundațiilor: Preveniți scurgerile de apă în structura de fundație a clădirii, ceea ce poate deteriora structura în timp.
  3. Impermeabilizarea Parcărilor: Protejați suprafețele de beton din parcări de daunele cauzate de umezeală și substanțe chimice.
  4. Impermeabilizarea Piscinelor și Rezervoarelor de Apă: Asigurați siguranța și integritatea acestor structuri pentru o perioadă îndelungată.

Distribuția în Turcia, Europa și Orientul Mijlociu

Compania NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş. a obținut recent dreptul de distribuție generală pentru produsul “HYDROISOL” în Turcia, Europa și Orientul Mijlociu. Compania și-a asumat misiunea de a oferi clienților săi servicii de inginerie și produse de cea mai înaltă calitate. Pentru a intra în contact cu NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş., puteți utiliza informațiile de contact de mai jos:

Concluzie

Cimentul hidroizolant “HYDROISOL” reprezintă o inovație semnificativă în industria construcțiilor, oferind o soluție de impermeabilizare durabilă și eficientă. Cu capacitatea sa de a umple fisurile și spațiile capilare ale betonului cu cristale insolubile în apă, acest produs este o opțiune excelentă pentru protejarea și prelungirea duratei de viață a diferitelor structuri. Cu distribuția sa extinsă în Turcia, Europa și Orientul Mijlociu, este mai accesibil ca niciodată. Cu “HYDROISOL”, impermeabilizarea devine o soluție sigură și eficientă pentru construcțiile dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *