În capitala României, București, industria chirurgiei estetice a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, cu pacienți din toată țara și din străinătate care caută servicii de înaltă calitate pentru a-și îmbunătăți aspectul și încrederea în sine. Un nume care se remarcă în acest domeniu este Doctorul Parasca Sorin, un specialist în chirurgie estetică cu o bogată experiență și un angajament pentru accesibilitate.

Doctorul Parasca Sorin – Un Expert în Chirurgia Estetică

Doctorul Sorin Parasca este un medic specializat în chirurgia estetică cu o carieră solidă și cunoștințe vaste în domeniu. El a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București în 1992, iar de atunci și-a dedicat întreaga carieră îmbunătățirii aspectului și încrederii pacienților săi prin proceduri de chirurgie estetică de înaltă calitate.

Cu o experiență vastă și cunoștințe actualizate, Doctorul Sorin Parasca oferă o gamă variată de proceduri de chirurgie estetică, acoperind mai multe aspecte ale frumuseții și esteticii. Printre serviciile oferite se numără:

Chirurgia Fetei

  1. Rinoplastie: Această procedură chirurgicală are ca scop corectarea și îmbunătățirea formei și funcționalității nasului, oferind pacienților un aspect mai armonios.
  2. Otoplastie: Pentru cei care se confruntă cu urechi proeminente sau dezvoltate incorect, otoplastia este o intervenție eficientă.
  3. Lifting Facial: Procedura restabilește fermitatea și prospețimea feței, ajutând la reducerea semnelor de îmbătrânire.
  4. Blefaroplastie: Pentru a corecta pleoapele căzute sau umflate și a oferi o privire mai tânără și mai energică.
  5. Marirea Buzelor: Prin această procedură, pacienții pot obține buze mai pline și bine conturate, adesea considerate un simbol al frumuseții.

Chirurgia Sanului

  1. Implant Mamar din Silicon: Pentru mărirea sânilor și obținerea unei siluete mai atrăgătoare.
  2. Ridicarea și Micșorarea Sanului: Intervenții chirurgicale pentru remodelarea și ajustarea sânilor, adaptate nevoilor individuale ale pacienților.
  3. Mamoplastie de Augmentare Secundară: O procedură de corecție a implantelor mamare anterioare, pentru rezultate optime.
  4. Ginecomastie: Tratarea excesului de țesut mamar la bărbați, ajutându-i să se simtă mai încrezători în propriul corp.

Doctorul Sorin Parasca are în vedere importanța accesibilității în chirurgia estetică. Astfel, el oferă prețuri competitive pentru procedurile sale, făcând ca tratamentele estetice să fie mai accesibile pentru un spectru mai larg de pacienți. Cu toate acestea, nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite și experiența medicală de încredere.

Pentru a intra în contact cu Doctorul Sorin Parasca și pentru a discuta mai multe despre procedurile de chirurgie estetică sau pentru a programa o consultație, puteți să-l contactați la:

Doctorul Sorin Parasca este un medic dedicat și experimentat în chirurgia estetică, care ajută pacienții să-și atingă obiectivele estetice cu încredere. Dacă sunteți în căutarea unui chirurg estetic de încredere în București, Doctorul Parasca Sorin poate fi o opțiune excelentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *