Chirurgia estetică a evoluat considerabil de-a lungul istoriei, devenind o alegere tot mai frecventă pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic. În București, capitala vibrantă a României, Dr. Sorin Parasca este o figură respectată și cu o vastă experiență în chirurgia estetică. La Clinica Nordestetica, pacienții beneficiază de o gamă diversificată de proceduri, de la rinoplastie și lifting facial până la augmentare de sân și liposucție.

Dr. Sorin Parasca: Experiență și Expertiză

Dr. Sorin Parasca și-a început cariera în domeniul medical în 1992, absolvind Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Cu un interes deosebit pentru chirurgia estetică, a devenit medic primar specializat și acreditat în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, obținând ulterior titlul de Doctor în Medicină.

O contribuție semnificativă adusă de Dr. Sorin Parasca în domeniul chirurgiei estetice constă în abordarea sa inovatoare în remodelarea corporală a pacienților care au trecut printr-o transformare fizică semnificativă datorită slăbirii masive. Acest subiect de actualitate a constituit tema sa de doctorat, demonstrând angajamentul său față de cercetare și evoluția continuă a practicii medicale.

Cu o carieră extinsă de peste 20 de ani în chirurgia estetică, Dr. Sorin Parasca a acoperit o gamă largă de proceduri, de la intervenții chirurgicale complexe la proceduri non-invazive. Astfel, el s-a impus ca un lider în domeniul chirurgiei estetice din București, câștigând încrederea pacienților prin abordarea sa atentă și rezultatele remarcabile obținute.

Clinica Nordestetica: Oaza de Înfrumusețare în Inima Bucureștiului

Localizată pe strada Daniel Ciugureanu, numărul 24A, în sectorul 1 al Bucureștiului, Clinica Nordestetica este spațiul în care se îmbină tehnologia de ultimă generație cu expertiza medicală. Cu un portofoliu variat de servicii, de la proceduri minore la intervenții chirurgicale complexe, clinica oferă soluții personalizate pentru diverse nevoi estetice.

Dr. Sorin Parasca este nu doar medicul principal al clinicii, ci și șeful de clinică la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri. În acest rol, el acționează și ca coordonator pentru pregătirea în specialitate a medicilor rezidenți, contribuind la formarea noii generații de profesioniști în domeniul chirurgiei estetice.

Proceduri Disponibile la Clinica Nordestetica

Pacienții care aleg Clinica Nordestetica se bucură de acces la o gamă completă de proceduri chirurgicale estetice. Printre acestea se numără:

  1. Rinoplastie: O intervenție chirurgicală care vizează remodelarea și corectarea formei nasului pentru a îmbunătăți proporțiile faciale.
  2. Lifting Facial: Procedură care ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire facială prin îndepărtarea excesului de piele și strângerea mușchilor feței.
  3. Augmentare de Sân: Intervenție pentru mărirea sau remodelarea sânilor, oferind pacientelor un aspect armonios și natural.
  4. Liposucție: Eliminarea grăsimilor localizate pentru conturarea corpului și obținerea unei siluete mai atrăgătoare.

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile, iar Dr. Sorin Parasca și echipa sa de specialiști lucrează îndeaproape cu fiecare pacient pentru a dezvolta un plan personalizat în funcție de obiectivele și nevoile individuale.

Date de Contact:

Indiferent dacă sunteți interesat de o procedură specifică sau doriți să programați o consultație, echipa de la Clinica Nordestetica este disponibilă pentru a vă oferi informațiile necesare și a vă ghida în această călătorie către frumusețe și încredere în sine. Alegeți înțelept și încredeți-vă în mâinile experților pentru a vă atinge obiectivele estetice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *