Introducere

Baia Mare, un oraș fermecător din inima Maramureșului, găzduiește Centrul Medical Catalina, o destinație de încredere pentru servicii medicale de recuperare. Aici, pacienții beneficiază de o gamă variată de tratamente, inclusiv îngrijiri paleative, recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui pacient.

Oferind Îngrijire Excepțională Persoanelor în Vârstă

Centrul Medical Catalina se dedică oferirii unei îngrijiri de cea mai înaltă calitate pentru persoanele în vârstă. Cu camere de cazare moderne, dotări de ultimă generație și echipamente adaptate nevoilor speciale, acest centru asigură un nivel de confort excepțional. Camerele sunt climatizate și echipate cu mobilier modern, inclusiv paturi reglabile pe toate axele, pentru a asigura confortul maxim. De asemenea, dispozitive speciale au fost implementate pentru a facilita accesul rapid la personalul medical. Fiecare cameră dispune de o baie individuală, televizor LCD și acces la servicii medicale de încredere.

Terapii și Tratamente de Ultimă Generație

Pentru pacienții care necesită terapie de recuperare, medicină fizică sau balneologie, Centrul Medical Catalina este echipat cu aparatură de ultimă generație. Terapeuții cu experiență colaborează strâns cu pacienții pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, menite să-i ajute să-și recapete funcționalitatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Un Mediu Prietenos și Relaxant

Centrul Medical Catalina nu oferă doar îngrijire medicală de înaltă calitate, ci și o ambianță prietenoasă și relaxantă. Cu spații verzi, alei umbrite și zone de relaxare, pacienții se pot bucura de momente de odihnă și socializare. Aici, aceștia pot juca șah, table, cărți sau asculta muzică, contribuind astfel la menținerea agerimii mintale și a stării generale de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina oferă trei pachete distincte de servicii medicale pentru a satisface nevoile individuale ale pacienților:

  1. Servicii medicale spitalicești în specialitatea îngrijiri paleative – disponibile pentru un număr de până la 40 de paturi, din care 25 sunt asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  2. Servicii medicale spitalicești pentru recuperare, medicină fizică și balneologie – disponibile pentru un număr de 22 de paturi, din care 2 sunt asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  3. Servicii medicale spitalicești în regim de spitalizare de zi în specialitatea recuperare, medicină fizică și balneologie – disponibile pentru un număr de 7 paturi, toate asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contactați Centrul Medical Catalina

Pentru a obține mai multe informații despre serviciile oferite de Centrul Medical Catalina sau pentru a programa o consultație, vă puteți adresa centrului folosind următoarele informații de contact:

Centrul Medical Catalina oferă o oportunitate unică de a vă redobândi sănătatea și starea de bine într-un mediu sigur, confortabil și profesionist. Aici, experiența și atenția la detalii se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență de recuperare medicală de excepție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *