Când vine vorba de găsirea unui centru medical de încredere pentru recuperare medicala în Baia Mare, Centrul Medical Catalina se ridică ca prima alegere. Cu o experiență vastă în furnizarea serviciilor medicale, ne-am impus ca un punct de referință în Maramureș pentru îngrijirea pacienților.

Confort și Dotări de Eleganță

La Centrul Medical Catalina, pacienții noștri sunt întotdeauna tratați cu maximă atenție. Oferim cazare de înaltă calitate, cu camere moderne concepute pentru una sau două persoane. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și mobilier special adaptat nevoilor pacienților. Paturile sunt reglabile în toate direcțiile, iar dispozitivele de acces la personalul medical sunt ușor de utilizat. Fiecare cameră are baie privată și televizor LCD pentru a asigura confortul maxim.

Gama Variată de Servicii Medicale Specializate

Centrul Medical Catalina oferă o gamă completă de servicii medicale pentru a satisface toate nevoile pacienților:

  1. Îngrijiri Paliative: Cu o secție specializată în acest domeniu, asigurăm suport și confort pacienților cu afecțiuni grave. Aici, serviciile medicale de înaltă calitate sunt completate de sprijinul emoțional necesar.
  2. Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie: Echipa noastră de specialiști și echipamentele de ultimă generație vă ajută să recăpătați mobilitatea și să îmbunătățiți starea de sănătate. La Centrul Medical Catalina, recuperarea devine o experiență plăcută, cu servicii personalizate pentru fiecare pacient.
  3. Spitalizare de Zi: Pentru tratamente în regim de spitalizare de zi, avem la dispoziție 7 paturi pentru servicii medicale specializate în recuperare, medicină fizică și balneologie.

Îngrijire Personalizată de Încredere

La Centrul Medical Catalina, construim relații solide cu pacienții noștri. Echipa noastră, formată din medici, terapeuți și asistenți medicali, este dedicată oferirii celei mai bune îngrijiri posibile.

Spații de Relaxare și Interacțiune Socială

Pe lângă îngrijirea medicală, promovăm relaxarea și interacțiunea socială. Oferim spații verzi cu alei, zone de relaxare și socializare unde puteți juca jocuri sau, pur și simplu, vă puteți relaxa ascultând muzică.

Contactați-ne Astăzi!

Pentru mai multe informații și pentru a face programări, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a oferi îngrijirea de care aveți nevoie.

Adresa: Coltau 1 / L, Maramureș

Informații pentru pacienți:

  • Secția Îngrijiri Paliative: 0760 629 930 (între orele 13-15, de Luni până Vineri)
  • Secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie: 0742 785 485 (între orele 13-15, de Luni până Vineri)
  • Secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie (spitalizare de zi): 0786 111 400 (între orele 13-15, de Luni până Vineri)

Adresa de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com

Site web: centrulmedicalcatalina.ro

Alegeți Centrul Medical Catalina pentru recuperarea medicală de încredere, confort și o echipă dedicată care vă va oferi sprijinul necesar pentru a vă recăpăta sănătatea și vitalitatea. Suntem aici pentru dvs.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *