Situat în frumosul oraș Baia Mare din Maramureș, Centrul Medical Catalina se distinge ca o instituție medicală de prestigiu, oferind servicii de înaltă calitate în domeniul recuperării și îngrijirii pacienților. Acest articol vă va purta prin detaliile și beneficiile pe care Centrul Medical Catalina le aduce comunității sale, evidențiind angajamentul său pentru sănătatea și bunăstarea pacienților.

O Gazdă de Îngrijire Profesionistă

Cu o experiență deosebită în furnizarea de servicii medicale, Centrul Medical Catalina a devenit un punct de referință în ceea ce privește recuperarea medicală în regiunea Maramureșului. Echipa sa de profesioniști medicali dedicați și cu o pregătire solidă pune în centrul atenției binele și confortul pacienților săi.

Ofertă de Servicii Specializate

Centrul Medical Catalina oferă o gamă variată de servicii medicale, printre care:

  1. Recuperare Medicală și Medicină Fizică: Centrul este specializat în recuperare medicală și medicină fizică, oferind pacienților acces la echipamente ultraperformante pentru terapie și recuperare. Terapeuții bine pregătiți lucrează alături de pacienți pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate într-un mediu sigur și controlat.
  2. Îngrijiri Paliative: Secția de Îngrijiri Paliative este dedicată pacienților aflați în stadii avansate de boală. Camerele de cazare sunt echipate cu facilități moderne, precum paturi reglabile, băi individuale și televizoare LCD, asigurând confortul și asistența necesară.
  3. Îngrijire pentru Bătrâni: Centrul Medical Catalina oferă cazare de excepție pentru persoanele vârstnice. Camerele sunt climatizate și pot găzdui una sau două persoane. Spațiile de relaxare și socializare permit pacienților să se simtă ca acasă, oferindu-le activități precum șah, table, cărți și posibilitatea de a asculta muzică.

Dotări Avansate și Condiții Optime

Centrul Medical Catalina investește constant în dotări de ultimă generație pentru a oferi pacienților cele mai bune condiții de tratament și recuperare. Fiecare cameră este prevăzută cu facilități moderne, cum ar fi paturi reglabile, sisteme de alarmare pentru accesul la personalul medical, băi individuale și televizoare LCD. Centrul pune accentul pe confortul, siguranța și binele pacienților săi.

Varietate de Pachete de Servicii

Centrul Medical Catalina oferă trei pachete de servicii medicale pentru a se adapta diferitelor nevoi ale pacienților:

  1. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare Continuă în Specialitatea Ingrijiri Paliative: Cu un număr de 40 de paturi, din care 25 sunt în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș, pacienții beneficiază de îngrijire de înaltă calitate.
  2. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare Continuă în Specialitatea Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: Cu un număr de 22 de paturi, dintre care 2 sunt în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș, pacienții au acces la terapie și recuperare de calitate.
  3. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare de Zi în Specialitatea Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: Centrul oferă 7 paturi pentru servicii de spitalizare de zi, toate fiind în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contact și Informații Utile

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a programa o vizită sau un tratament la Centrul Medical Catalina, vă invităm să contactați direct la următoarele numere de telefon:

De asemenea, puteți să vă adresați prin email la adresa de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com sau să vizitați site-ul web oficial al centrului la centrulmedicalcatalina.ro pentru informații actualizate despre servicii, tarife și detalii de contact.

Concluzie

Centrul Medical Catalina din Baia Mare reprezintă un etalon al îngrijirii medicale în Maramureș, oferind o gamă variată de servicii de înaltă calitate pentru pacienți. Cu dotări moderne, echipă medicală dedicată și un mediu prietenos, acest centru este alegerea ideală pentru cei care caută recuperare medicală și îngrijire de încredere în regiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *