In Baia Mare, bijuteria Maramuresului, straluceste Centrul Medical Catalina, o destinatie de incredere pentru servicii medicale de recuperare. Aici, pacientii beneficiaza de o gama variata de tratamente, inclusiv ingrijiri paleative, recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient.

Oferind Ingrijire Exceptionala pentru Persoanele In Varsta

Centrul Medical Catalina acorda o atentie deosebita ingrijirii persoanelor in varsta. Camerele de cazare sunt dotate cu facilitati moderne si echipamente de ultima generatie, inclusiv paturi reglabile pe toate axele pentru a asigura un confort maxim. Fiecare camera este climatizata si mobilata cu atentie, oferind pacientilor baie privata, televizor LCD si dispozitive pentru acces rapid la personalul medical. Aceste facilitati au fost create pentru a oferi un mediu sigur si reconfortant.

Terapii si Tratamente Avansate

Pentru pacientii care necesita terapie de recuperare, medicina fizica sau balneologie, Centrul Medical Catalina dispune de aparatura de ultima generatie. Terapeutii cu experienta colaboreaza indeaproape cu pacientii pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, menite sa imbunatateasca calitatea vietii si sa restabileasca mobilitatea.

O Ambianta Prietenoasa si Relaxanta

Centrul Medical Catalina nu se rezuma doar la ingrijirea medicala, ci ofera si o ambianta prietenoasa si relaxanta. Aleile umbrite, spatiile verzi si zonele de relaxare permit pacientilor sa se bucure de momente de odihna si socializare. Aici, acestia pot juca sah, table, carti sau asculta muzica, contribuind la mentinerea agerimii mintale si a starii de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina pune la dispozitie trei pachete distincte de servicii medicale pentru a satisface nevoile individuale ale pacientilor:

Servicii medicale spitalicesti in specialitatea ingrijiri paleative – disponibile pentru un numar de pana la 40 de paturi, dintre care 25 sunt asigurate in baza unui contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Servicii medicale spitalicesti pentru recuperare, medicina fizica si balneologie – disponibile pentru un numar de 22 de paturi, dintre care 2 sunt asigurate in baza unui contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare de zi in specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie – disponibile pentru un numar de 7 paturi, toate asigurate in baza unui contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Contactati Centrul Medical Catalina

Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de Centrul Medical Catalina sau pentru a programa o consultatie, va puteti adresa centrului folosind urmatoarele informatii de contact:

Adresa: Coltau 1 / L, Maramures
Informatii pentru pacienti:
Sectia ingrijiri paleative: 0760 629 930 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie: 0742 785 485 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie in regim de spitalizare de zi: 0786 111 400 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Adresa de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
Site web: centrulmedicalcatalina.ro

Centrul Medical Catalina ofera o oportunitate unica de a va recapata sanatatea si starea de bine intr-un mediu sigur, confortabil si profesionist. Aici, experienta si atentia la detalii se intalnesc pentru a va oferi o experienta de recuperare medicala cu adevarat speciala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *