În viață, inevitabil, se întâmplă și momentele dificile, precum pierderea unei persoane dragi. În astfel de momente, aveți nevoie de un sprijin solid și de servicii funerare complete care să vă ajute să faceți față acestei situații dificile. Casa Funerară Blaj, o firmă cu o experiență de peste 10 ani, este aici pentru a vă oferi toate serviciile necesare pentru a vă ajuta să vă onorați persoana dragă și să vă pregătiți pentru înmormântare.

Experiență și Profesionalism

Casa Funerară Blaj se evidențiază prin experiența sa îndelungată și profesionalismul echipei sale. Cu o experiență de peste un deceniu în domeniul serviciilor funerare, aceștia au înțeles nevoile și sensibilitatea clienților în aceste momente dificile. Echipa este dedicată să vă ajute și să vă ofere servicii de cea mai înaltă calitate.

Servicii Complete pentru Nevoile Dumneavoastră

Casa Funerară Blaj oferă o gamă largă de servicii funerare, astfel încât să vă puteți ocupa de toate detaliile necesare în astfel de momente. Iată o scurtă prezentare a serviciilor disponibile:

 1. Aranjamente Florale: Cu grijă și respect, aceștia vă pot ajuta să creați aranjamente florale frumoase pentru a onora memoria persoanei dragi.
 2. Repatriere Decedați din Europa: Dacă este necesar, Casa Funerară Blaj vă poate ajuta cu repatrierea decedatului din Europa.
 3. Sicrie de LUX: Firma pune la dispoziție o gamă variată de sicrie, inclusiv opțiuni de lux, pentru a vă ajuta să alegeți cel potrivit.
 4. Consultanță de Specialitate: Echipa vă va ghida și vă va oferi consultanță specializată pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii în aceste momente dificile.
 5. Constatare Deces: Casa Funerară Blaj vă poate ajuta cu procesul de constatare a decesului.
 6. Îmbălsămarea și Toaletarea Decedatului: Servicii de înmormântare profesionale, inclusiv îmbălsămarea și toaletarea decedatului.
 7. Impachetarea Decedatului: Echipa va avea grijă de impachetarea decedatului cu respect și empatie.
 8. Cruci: Firma oferă o varietate de opțiuni pentru cruci și monumente funerare.
 9. Transport și Manipulare: Servicii complete de transport și manipulare a decedatului.
 10. Organizare Parastas/Pomana: Echipa vă va ajuta să organizați parastasul sau pomana pentru a onora memoria persoanei dragi.
 11. Intocmirea Dosarului pentru Înmormântare: Vă vor ajuta în întocmirea dosarului necesar pentru înmormântare.

Opțiuni Diverse pentru Toate Necesitățile

Casa Funerară Blaj pune la dispoziție patru pachete diverse pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră:

 1. Pachet Minim: O opțiune simplă și esențială.
 2. Pachet Mediu: O soluție mai cuprinzătoare pentru servicii funerare.
 3. Pachet Ridicare Spital: Pentru situațiile când decesul are loc în spital.
 4. Pachet Crematoriu: Dacă preferați incinerarea.
 5. Pachet Standard: O opțiune mai completă pentru servicii funerare tradiționale.
 6. Pachet Lux: Pentru cei care caută servicii funerare de cea mai înaltă calitate și opțiuni de lux.

Disponibilitate Non-Stop

Echipa de la Casa Funerară Blaj înțelege că astfel de momente pot apărea oricând, de aceea oferă servicii non-stop pentru a vă ajuta în momentele dificile, indiferent de ora sau ziua în care aveți nevoie de asistență.

Date de Contact

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita servicii, puteți lua legătura cu Casa Funerară Blaj la următoarele numere de telefon: 0764690865 și 0766207837. De asemenea, puteți vizita site-ul web al firmei la casafunerarablaj.ro pentru detalii suplimentare.

În momentele dificile, Casa Funerară Blaj este aici pentru a vă oferi servicii funerare complete, cu respect și empatie. Puteți conta pe experiența și profesionalismul lor pentru a vă ajuta să vă onorați persoana dragă într-un mod adecvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *