Cargo Service reprezintă partenerul de încredere pentru transportul coletelor între Italia și România. Cu o experiență solidă în domeniul transportului de mărfuri, compania noastră are sediul în Civitanova Marche, Italia, și activează pe piață de la înființarea sa în 2004.

Date de Contact:

Serviciile Noastre:

  1. Transport Eficient și Fiabil pentru Diversele Colete: Cu plecări disponibile în zilele de marți și vineri, ne asigurăm că coletele dvs. ajung la destinație în siguranță și la timp.
  2. Soluții Pentru Toate Tipurile de Colete: Ne specializăm în gestionarea coletelor cu greutate de până la 30 kg și a plicurilor cu greutate de până la 500g, acoperind o gamă largă de produse și necesități.
  3. Preluare cu Programare în Prealabil: Suntem flexibili și oferim preluare zilnică cu programare în prealabil, pentru a vă ușura procesul de transport.
  4. Livrare Promptă și Sigură: Cu termene de livrare de 4 sau 5 zile lucrătoare de la preluare, ne angajăm să vă asigurăm că mărfurile ajung în stare perfectă la destinație.
  5. Flotă Modernă și Echipată Corespunzător: Avem la dispoziție o flotă diversificată de vehicule, inclusiv dubițe și camionete carosate, pentru a garanta siguranța mărfurilor dvs.
  6. Soluții de Depozitare și Păstrare Sigură: Cu depozite atât în România (Bragadiru și Oradea), cât și în Italia (Civitanova Marche), oferim opțiuni de depozitare sigure pentru mărfurile dvs.

Cargo Service face transportul coletelor dvs. o experiență simplă și convenabilă. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. de transport și pentru a primi o ofertă personalizată. Suntem aici pentru a vă ajuta să trimiteți coletele cu încredere și eficiență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *