În inima Bucureștiului, pe Strada Stolnicului, Nr. 6-10, Pp 3, în Sectorul 1, strălucește un centru medical dedicat exclusiv sănătății femeilor – Cabinetul de Ginecologie condus de Dr. Florina Olteiu. Cu o reputație solidă și o vastă experiență în domeniu, Dr. Olteiu aduce expertiză și dedicare în oferirea de servicii medicale de calitate în domeniul obstetricii și ginecologiei.

Servicii Diverse pentru Sănătatea Femeilor

1. Consultații Obstetricale: Cabinetul se remarcă prin asistența specializată acordată femeilor pe durata sarcinii, nașterii și perioadei postpartum. Dr. Florina Olteiu, medic primar obstetrică-ginecologie, abordează fiecare caz cu o atenție deosebită și expertiză, punând accent pe siguranța și binele pacientelor sale.

2. Intervenții Chirurgicale: Echipa medicală condusă de Dr. Olteiu efectuează diverse intervenții chirurgicale, inclusiv histeroscopii, laparoscopii, intervenții deschise, proceduri pe cale vaginală, nașteri vaginale și operații cezariene. Colaborarea cu spitale recunoscute, cum ar fi CF2, Regina Maria, Sanador, MedLife și Medicover, oferă pacientelor acces la facilități medicale de ultimă generație.

3. Consultații Ginecologice: Examinarea atentă a organelor genitale interne și externe reprezintă fundamentul consultațiilor ginecologice oferite de Dr. Florina Olteiu. Profesionalismul și empatia ei creează un mediu propice discuțiilor deschise și transparente între medic și pacientă.

4. Consultații Infertilitate: Infertilitatea poate fi o provocare emoțională și fizică. Cabinetul ginecologic oferă consultații specializate pentru a investiga și aborda problemele legate de fertilitate, învățând pacientele despre opțiunile disponibile pentru a își îndeplini visul de a deveni părinți.

5. Proceduri de Reproducere Umană Asistată: Echipa cabinetului este specializată în proceduri avansate de reproducere asistată, inclusiv inseminări și fertilizare in vitro (FIV). Utilizând tehnologie de vârf, Cabinetul Ginecologie București oferă pacientelor șanse sporite de a-și realiza visul de a avea un copil.

6. Ecografie Transvaginală: Diagnosticul precis este esențial în medicina ginecologică. Cabinetul dispune de echipamente moderne pentru ecografii transvaginale, oferind informații detaliate și non-invazive pentru evaluarea sănătății reproducătoare.

Dr. Florina Olteiu: Profesionalism și Empatie

Dr. Florina Olteiu, medic primar obstetrică-ginecologie, este coloana vertebrală a Cabinetului Ginecologie București. Cu o carieră bogată și o dedicare remarcabilă în domeniul sănătății femeilor, Dr. Olteiu se distinge prin abordarea sa atentă și orientarea către pacient. Cu un accent deosebit pe comunicare și transparență, aceasta își îndrumă pacientele prin diversele etape ale tratamentelor și intervențiilor.

Profesionalismul său este susținut de o continuă cercetare și educație medicală, ținându-se mereu la curent cu cele mai recente avansuri în domeniu. De asemenea, Dr. Olteiu pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților umane, creând astfel un mediu în care pacientele se simt înțelese și respectate.

Locația și Contact

Cabinetul Ginecologie București se află într-o locație centrală, ușor accesibilă pentru femeile din întreg orașul. Adresa exactă este Str. Stolnicului, Nr. 6-10, Pp 3, Sector 1, București. Pentru programări sau informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 0722440266 sau trimiteți un email la florinaolteiu@yahoo.ro.

Concluzie

Cabinetul Ginecologie București, sub îndrumarea Dr. Florina Olteiu, se evidențiază ca un centru medical de încredere, oferind servicii variate și personalizate în domeniul obstetricii și ginecologiei. Cu o abordare holistică, echipa condusă de Dr. Olteiu își propune să promoveze sănătatea femeilor și să ofere sprijin în toate aspectele legate de sănătatea reproductive. Este un loc unde competența medicală se întâlnește cu empatia, creând un mediu propice pentru îngrijirea și vindecarea femeilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *