Ginecologia este o ramură medicală vitală, care oferă îngrijire specializată și sprijin pentru sănătatea femeilor în toate etapele vieții. În București, un nume strălucitor în acest domeniu este Cabinetul de Ginecologie al Dr. Florina Olteiu, unde excelenta, experiența și tehnologia de ultimă oră se întâlnesc pentru a servi nevoile femeilor cu devotament.

O Prezentare Succintă

Cabinetul de Ginecologie al Dr. Florina Olteiu este situat pe Str. Stolnicului, Nr. 6-10, Pp 3, Sector 1, București. Cu un program de lucru care include luni, miercuri și joi între orele 14:00 – 19:00, Cabinetul este pregătit să ofere îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate pentru toate pacientele.

Servicii Oferite

Cabinetul se mândrește cu o gamă variată de servicii specializate, printre care se numără:

  1. Consultatii Obstetricale (Monitorizare Sarcini): Dr. Florina Olteiu și echipa sa experimentată monitorizează sarcinile cu grijă și atenție la detalii, asigurându-se că viitoarele mame primesc cea mai bună îngrijire posibilă.
  2. Intervenții Chirurgicale: Cabinetul oferă intervenții chirurgicale ginecologice cu tehnologie de ultimă oră, garantând siguranță și recuperare eficientă pentru paciente.
  3. Consultatii Ginecologice: Pentru toate problemele de sănătate feminină, de la prevenirea la tratament, Cabinetul este pregătit să ofere consultanță și soluții.
  4. Proceduri de Reproducere Umană Asistată: Infertilitatea poate fi o provocare dificilă, dar Cabinetul de Ginecologie oferă proceduri avansate pentru a ajuta cuplurile să-și îndeplinească visul de a avea un copil.

O Istorie de Excelență

Cabinetul de Ginecologie al Dr. Florina Olteiu se poate lăuda cu o istorie bogată de a servi comunitatea femeilor din București și din împrejurimi. Cu experiență vastă în ginecologie și obstetrică, Dr. Florina Olteiu este dedicată să aducă cele mai bune practici medicale și cele mai recente tehnologii în îngrijirea pacienților săi.

Cabinetul a fost înființat pentru a oferi un centru de încredere pentru femeile care se confruntă cu diverse probleme de sănătate și pentru a oferi suport în toate etapele importante ale vieții lor. De-a lungul anilor, Cabinetul a crescut și s-a dezvoltat, ajungând să fie cunoscut pentru expertiza sa în domeniul ginecologic și pentru abordarea empatică față de nevoile pacienților.

Contact

Pentru programări sau informații suplimentare, puteți contacta Cabinetul de Ginecologie al Dr. Florina Olteiu la numărul de telefon: 0722440266.

În concluzie, Cabinetul de Ginecologie din București al Dr. Florina Olteiu reprezintă o sursă de încredere pentru femeile din zonă, oferind expertiză, tehnologie de ultimă oră și o istorie de excelentă în îngrijirea femeilor. Pacientele pot avea încredere că vor primi cea mai bună îngrijire medicală disponibilă, pentru o viață sănătoasă și fericită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *