Când vine vorba despre alegerea materialelor de construcție, Block Box SRL vă oferă soluții care îmbină atât aspectul estetic, cât și durabilitatea.

Caracteristici de excepție:

 1. Rezistența la Apă și Foc: Plăcile noastre din fibrociment sunt remarcabile pentru capacitatea lor de a rezista atât la apă, cât și la foc, oferind protecție în cele mai dificile condiții.
 2. Eficiență Energetică: Izolația termică de înaltă calitate contribuie la economisirea energiei și a costurilor.
 3. Durabilitate și Robustețe: Produsele noastre au o durată de viață lungă și rezistă la uzură și factorii de mediu.
 4. Diversitate Estetică: Cu o gamă variată de modele și texturi, plăcile noastre din fibrociment adaugă eleganță și stil proiectelor dvs.
 5. Fără Necesitate de Întreținere: Plăcile noastre sunt ușor de întreținut, economisind timp și bani pe termen lung.
 6. Personalizare Prin Vopsire: Aveți libertatea de a vopsi plăcile pentru a se potrivi cu designul proiectului dvs.
 7. Raport Cost-Beneficiu Excelent: Plăcile noastre din fibrociment oferă o valoare semnificativă pentru investiția dvs., fiind rentabile pe termen lung.

Gama Noastră de Produse:

 1. Inveliș: Alegeți între variante cu carcasă simplă, ferestre sau unghiuri de 45 de grade, pentru a se potrivi perfect proiectului dvs.
 2. Placă Plană: Plăcile plane pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, oferindu-vă versatilitate în design.
 3. Cordon de Etaj: Asigurați protecția și finisarea adecvată pentru etaje în construcții.
 4. Placă Canelată: Cu diverse tipuri de caneluri (A/B/C/D/E), puteți personaliza proiectul după preferințele dvs.
 5. Placă cu Model: Alegeți din modele variate, precum lemn de stejar, cărămidă sau piatră decorativă, pentru un aspect distinctiv.
 6. Lambriu: Adăugați eleganță interiorului cu lambriu texturat, disponibil în variante de mesteacan sau nuc.

Contactați-ne!

Pentru mai multe detalii, prețuri și disponibilitate, sunteți bineveniți să ne contactați la adresa noastră din Brașov, Strada Bazaltului Nr. 11.

Puteți apela la numerele de telefon 0752258598 sau 0725461030 sau să vizitați site-ul nostru web placifibrociment.ro pentru a explora opțiunile noastre și pentru a plasa comenzi online.

Block Box SRL este partenerul dvs. de încredere pentru a aduce eleganță și durabilitate în proiectele dvs. de construcție cu produsele noastre premium din plăci de fibrociment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *