În inima României, în apropierea orașului Sibiu, se găsește o resursă prețioasă, dar adesea trecută cu vederea – Balastiera Sibiu. Această carieră de piatră reprezintă un element cheie al industriei de construcții din zonă, furnizând materiale esențiale pentru dezvoltarea infrastructurii și construcțiilor solide.

Localizare și Istoric

Balastiera Sibiu se află în proximitatea orașului Sibiu, în județul Sibiu al României. Acestă locație strategică facilitează accesul la resursele de piatră și nisip din zonă. Compania S.C. Malidcom S.R.L. a fost înființată în 1995 și a devenit un furnizor de încredere pentru materialele necesare construcțiilor.

Importanța Balastierei Sibiu

Balastiera Sibiu este o sursă vitală de materiale pentru construcții, inclusiv piatră și nisip, care sunt utilizate într-o varietate de proiecte de construcții și dezvoltare a infrastructurii. Aceste materiale sunt fundamentale pentru construcții durabile, cum ar fi drumuri, poduri, clădiri și multe altele. Fără aceste resurse esențiale, dezvoltarea și modernizarea infrastructurii ar fi extrem de dificilă.

Procesul de Extracție și Avantaje

Producția de materiale din Balastiera Sibiu implică utilizarea echipamentelor specializate pentru a extrage piatra și nisipul din carieră. Aceste materiale sunt apoi prelucrate și pregătite pentru utilizare în construcții. Beneficiile utilizării acestor materiale includ:

  1. Calitate Garantată: Materialele extrase din Balastiera Sibiu sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară, asigurând construcții rezistente și durabile.
  2. Reducerea Costurilor: Având o sursă locală de materiale, costurile de transport și logistice sunt reduse semnificativ.
  3. Sustenabilitate: Utilizarea resurselor locale contribuie la protecția mediului și promovarea dezvoltării durabile.
  4. Stabilitate Economică: Balastiera Sibiu sprijină economia locală prin crearea de locuri de muncă și contribuția la proiectele de dezvoltare regională.

Sediul și Stația de Betoane

S.C. Malidcom S.R.L., compania care administrează Balastiera Sibiu, își are sediul în Sibiu, la adresa Calea Turnişorului, nr. 45. Aici, compania coordonează operațiunile și furnizează servicii și produse în domeniul construcțiilor.

De asemenea, compania operează o Stație de Betoane situată în Sibiu, pe șoseaua Alba Iulia nr. 98. Această stație specializată produce și distribuie beton, contribuind la cerințele construcțiilor moderne.

Contact și Informații Suplimentare

Pentru mai multe informații despre Balastiera Sibiu și serviciile oferite de S.C. Malidcom S.R.L., vă rugăm să îi contactați prin email la office@malidcom.ro sau la numerele de telefon: 0269 23.76.67 (tel./fax) sau 0269 24.15.63 (Fax).

Balastiera Sibiu este un furnizor de materiale de construcții de primă importanță și joacă un rol semnificativ în dezvoltarea infrastructurii și în proiectele de construcții din regiunea Sibiu și dincolo de aceasta. Cu angajamentul său pentru calitate și durabilitate, această carieră de piatră continuă să sprijine progresul și dezvoltarea locală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *