Titan4Residence se impune ca un proiect imobiliar de elita in sectorul de sud-est al Bucurestiului, mai exact in cartierul Theodor Pallady. Proiectul, dezvoltat direct de firma sa, reprezinta o oaza urbana, alcatuita din trei ansambluri rezidentiale care imbina rafinamentul contemporan cu facilitati ultramoderne.

Cele trei ansambluri finalizate, situate pe strazile Gura Putnei nr. 32, 34-44, Gura Calitei nr. 82-88 si Gura Calitei nr. 158, constituie un exemplu elocvent al angajamentului Titan4Residence pentru standarde ridicate de calitate si inovatie. Cu un total de 540 de unitati locative, acest proiect ofera o varietate de optiuni, de la garsoniere si apartamente tip studio la apartamente cu 2 si 3 camere, inclusiv unitati cu gradina pentru cei care cauta o atmosfera mai intima.

Cu un design semnat de echipa ADA CONCEPT DESIGN si coordonarea experimentata a arhitectului principal Alexandru Daniel Anghel, Titan4Residence se remarca prin atentia acordata detaliilor si integrarea unui concept modern. De la structura solida, realizata in sistem tip cadre de beton armat, pana la tamplaria PVC de inalta calitate, fiecare aspect este conceput pentru a oferi rezidentilor o experienta de locuire superioara.

Facilitatile proiectului completeaza perfect atmosfera urbana moderna. Fiecare ansamblu dispune de locuri de parcare, atat in exterior (cu preturi incepand de la 4700€ + TVA), cat si in demisol (cu preturi incepand de la 5800€ + TVA), asigurand accesul facil si confortul rezidentilor. Cu accent pe calitatea constructiei, Titan4Residence ofera o gama variata de optiuni de achizitie, cu preturi pornind de la 58.000€ pentru garsoniere si apartamente tip studio, 68.900€ pentru apartamente cu 2 camere si 111.400€ pentru apartamente cu 3 camere.

Calitatea constructiei se reflecta in atentia acordata fiecarui detaliu. Fundatia solida, peretii exteriori termoizolati cu polistiren expandat EPS80, tamplaria PVC de la Veka cu izolatie interioara, si usile metalice de la Mega Doors sunt doar cateva exemple care atesta standardele inalte ale proiectului.

Titan4Residence nu ofera doar locuinte de calitate superioara; aduce in acelasi timp un stil de viata urban modern si facilitati premium. Fiecare locuinta dispune de ferestre mari pentru a maximiza luminozitatea naturala, iar ansamblurile includ locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, zone de relaxare si un ascensor rapid si silentios in fiecare cladire.

Localizarea strategica adauga o valoare incontestabila proiectului. Cu acces rapid la centre comerciale precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, precum si la scoli, restaurante si mijloace de transport in comun, Titan4Residence devine o alegere practica si comoda pentru cei care doresc sa traiasca intr-un mediu urban bine conectat.

Pentru informatii suplimentare si pentru a explora optiunile de achizitie, biroul de vanzari al Titan4Residence este localizat pe Drumul Gura Calitei nr. 158, Corp 1, parter, ap.4. Persoanele interesate pot lua legatura cu echipa de vanzari la numerele de telefon +40 775 355 245 si +40 773 936 561 sau pot trimite un email la adresa vanzari@titan4residence.ro.

In concluzie, Titan4Residence nu este doar un proiect imobiliar; este o experienta de viata superioara intr-un mediu urban modern. Cu atentie la detalii, design contemporan si facilitati premium, acest proiect redefineste conceptul de locuire si reprezinta alegerea perfecta pentru cei care cauta un apartament direct de la dezvoltator in zona Theodor Pallady.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *