Dacă sunteți în căutarea unui nou cămin în zona Theodor Pallady din Sectorul 3, atunci nu trebuie să căutați mai departe. Titan4Residence, o firmă de imobiliare cu un palmares solid în domeniul construcțiilor rezidențiale, vă oferă o oportunitate unică pentru a vă găsi locuința ideală într-un mediu modern, confortabil și bine conectat.

Design și Comodități de Top

Unul dintre punctele forte ale Titan4Residence este atenția la detalii și designul de înaltă calitate. Proiectarea complexului a fost realizată de echipa ADA Concept Design, sub îndrumarea arhitectului principal, Alexandru Daniel Anghel. Cu o estetică modernă și materiale de calitate superioară, fiecare apartament este gândit pentru a oferi confort și funcționalitate.

Suprafețele mari vitrate asigură o lumină naturală abundentă, creând o atmosferă primitoare în fiecare locuință. Tamplaria PVC de culoare gri la exterior nu doar conferă un aspect elegant, ci oferă și izolare termică și fonică superioară, asigurându-vă că vă bucurați de liniște și confort în interior.

Complexul pune la dispoziție o gamă variată de facilități, inclusiv un loc de joacă pentru copii, locuri de parcare pentru fiecare apartament, băi complet utilate și terase generoase pentru fiecare locuință. Cu centrala termică în condensație, beneficiați de un randament mai bun și de consum redus de energie în comparație cu sistemele clasice de încălzire.

Locație Strategică

Localizarea Titan4Residence este ideală pentru cei care doresc acces rapid la magazine, centre comerciale și alte facilități importante. Complexul se află la o distanță foarte mică de nume sonore precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman, Decathlon Pallady și Leroy Merlin. De asemenea, veți găsi o varietate de restaurante, pizzerii, cafenele și parcuri în proximitate.

Pentru familiile cu copii, zona dispune de multiple opțiuni educaționale, cu școli și grădinițe precum Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Liceul International de Informatica, Scoala Spectrum și multe altele.

Conectivitate Excelentă

Pentru cei care se deplasează în oraș, mijloacele de transport sunt ușor accesibile. Metroul Nicolae Teclu se află în apropiere, iar liniile de autobuz RATB 23, 27, 40 și N111 vă duc rapid în diverse părți ale orașului.

Oportunități de Cumpărare

Titan4Residence vă oferă o gamă variată de opțiuni de cumpărare:

  1. Garsoniere și Apartamente tip studio – prețuri pornind de la 58.000€.
  2. Apartamente cu 2 camere – prețuri pornind de la 68.900€.
  3. Apartamente cu 3 camere – prețuri pornind de la 111.400€.

Contactați-ne

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre apartamentele noastre noi finalizate din Theodor Pallady, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună alegere pentru familia dumneavoastră.

Cu Titan4Residence, veți găsi nu doar un apartament, ci un cămin în care vă veți bucura de confort, conveniență și calitate superioară. Nu ratați ocazia de a vă asigura un viitor locuință de excepție în inima Sectorului 3, Theodor Pallady.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *