Atunci când vine vorba despre organizarea unei nunți, una dintre cele mai importante decizii este alegerea rochiei de mireasă. În inima Bucureștiului, ANNE’S BRIDAL se distinge ca un salon de top, renumit pentru gama sa variată de rochii de mireasă, atât pentru miresele elegante, cât și pentru cele moderne și indrăznețe. Iată o privire mai detaliată asupra ofertei și serviciilor oferite de acest salon prestigios.

Rochii de Mireasă de Înaltă Calitate, Cu Design Refined

Una dintre caracteristicile definitorii ale ANNE’S BRIDAL este calitatea excepțională a rochiilor sale de mireasă. Fiecare rochie este meticulos confecționată din materiale fine de înaltă calitate, punând în evidență frumusețea naturală a fiecărei mirese. Detaliile și design-ul elaborat al fiecărei creații îndeplinesc cele mai înalte standarde de eleganță și rafinament.

O Selecție Variată de Rochii de Mireasă și Accesorii

Salonul ANNE’S BRIDAL se evidențiază printr-o gamă diversificată de rochii de mireasă, fie că sunteți în căutarea unui stil clasic și elegant sau doriți să adoptați un look mai modern și îndrăzneț. Aici veți găsi rochii care se potrivesc gusturilor și personalității fiecărei mirese. În plus față de rochii, ANNE’S BRIDAL oferă o selecție impresionantă de accesorii pentru mireasă, permițând miresei să completeze ținuta cu bijuterii și detalii deosebite.

Exclusivitatea Mărcilor de Reputație Mondială

Un alt punct forte al ANNE’S BRIDAL este exclusivitatea în ceea ce privește mărcile de renume mondial. Salonul are privilegiul de a oferi rochii semnate de designeri de top, precum MILLA NOVA și LORENZO ROSSI. Acest lucru vă oferă oportunitatea de a alege dintre colecții unice, create de experți în modă de mireasă, și de a vă îmbrăca într-o rochie care emană eleganță și stil.

Procesul de Comandă și Timpul de Livrare

ANNE’S BRIDAL vă încurajează să comandați rochia cu câteva luni în avans, pentru a vă asigura că aveți timpul necesar pentru toate pregătirile. Timpul de onorare al comenzilor este de minim 4-5 luni și jumătate, iar la acest termen se adaugă timpul necesar pentru eventualele ajustări, care pot dura în jur de 2-3 săptămâni. Scopul este să vă asigurați că rochia dumneavoastră se potrivește perfect și să faceți toate modificările necesare.

Adresa și Programul de Lucru

Salonul ANNE’S BRIDAL se găsește la adresa Calea 13 Septembrie Nr 162 Demisol, Sector 5, București, la intersecția dintre Șoseaua Progresului și Calea 13 Septembrie. Programul de lucru al salonului este următorul:

Contact

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizită la ANNE’S BRIDAL, puteți să-i contactați prin e-mail la bridaldesign@yahoo.com sau la telefonul +40 730 146 499.

ANNE’S BRIDAL este destinatia ideală pentru miresele care doresc să se distingă în ziua cea mare. Cu o gamă largă de rochii de mireasă de lux, accesorii și servicii personalizate, salonul vă ajută să vă transformați visul de nuntă în realitate, oferind o experiență memorabilă și specială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *