În inima județului Hunedoara, în orașul Petroșani, se găsește un nume de încredere în industria transportului – Amuria Tur Expres. Cu o gamă variată de servicii, această companie se remarcă, în special, prin soluțiile sale de transport internațional, care acoperă Germania, Elveția și Austria.

Transport de Persoane

Amuria Tur Expres oferă servicii de transport internațional pentru persoane, conectând România la trei țări europene deosebit de atractive: Germania, Elveția și Austria. Compania pune un accent deosebit pe confort și siguranță, folosind autovehicule bine echipate pentru aceste rute. Cu modele precum Opel Vivaro și Mercedes Vario, toți pasagerii beneficiază de climatizare individuală și divertisment la bord prin intermediul televizoarelor.

Transport de Colete

Pe lângă serviciile de transport de persoane, Amuria Tur Expres se ocupă și de expedierea de colete. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să trimită sau să primească colete între România și celelalte țări menționate. Compania oferă un serviciu rapid și de încredere pentru gestionarea coletelor, asigurând că acestea ajung la destinație în condiții optime.

Transport de Autoturisme

Dacă intenționați să vă mutați autoturismul în Germania, Elveția sau Austria, Amuria Tur Expres dispune de experiența și resursele necesare pentru a face acest proces cât mai simplu pentru dumneavoastră. Autoturismele sunt transportate în condiții de siguranță, economisindu-vă timp și stres.

Arie de Acoperire Geografică

Amuria Tur Expres acoperă sudul Austriei, sudul Germaniei și întreaga Elveția, facilitând accesul la destinații turistice pitorești și centre economice importante. Cu trasee bine stabilite și șoferi experimentați, vă puteți bucura de o călătorie liniștită și fără griji.

Contact

Pentru a obține mai multe informații sau pentru a face rezervări, puteți lua legătura cu Amuria Tur Expres folosind următoarele date de contact:

Indiferent dacă căutați să călătoriți în străinătate, să trimiteți colete sau să mutați autoturismul, Amuria Tur Expres vă oferă servicii de încredere și o experiență vastă în domeniu. Cu ei, puteți avea încredere într-o călătorie sau transport fără stres, cu servicii de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *