Bun venit la SC ACVILA SRL, o societate cu o prezență solidă în industria agricolă românească începând cu anul 1996. Suntem mândri să fim o afacere cu capital integral românesc, cu peste 27 de ani de experiență în cultivarea cerealelor, leguminoaselor și furajelor de cea mai înaltă calitate.

Semințe pentru Cultura Mare

La ACVILA SRL, ne-am specializat în producția de semințe pentru culturile mari. Cu pasiune și dedicare, oferim o gamă variată de semințe pentru culturi precum grâu, orz, porumb, floarea soarelui, soia, lucernă și multe altele. Ceea ce ne distinge este selecția noastră riguroasă de soiuri și hibrizi, atât românești, cât și străine. Aceasta vă permite să alegeți cele mai bune opțiuni pentru a obține recolte prospere.

Soluții complete cu Pesticide

Suntem conștienți de provocările pe care le implică menținerea culturilor sănătoase și prospere. De aceea, la cerere, oferim și soluții eficiente de protecție a plantelor. Pesticidele corespunzătoare sunt la îndemâna dvs., pentru a vă ajuta să vă protejați culturile de dăunători și boli.

Date de Contact

Dacă doriți să aflați mai multe despre gama noastră de produse sau să discutăm despre cum vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea agricolă, vă rugăm să ne contactați:

Cu ACVILA SRL, aveți un partener de încredere în cultivarea și protecția culturilor. Ne dorim să vă ajutăm să obțineți recolte de succes și să vă dezvoltați afacerea agricolă. Vă așteptăm cu entuziasm să colaborăm și să vă oferim produse și soluții de înaltă calitate pentru agricultura dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *