Fie că ești șofer de lungă durată sau tocmai ai intrat în lumea auto, știi cât de stresante pot fi problemele cu injectoarele și pompele de înaltă presiune Common Rail ale vehiculului tău. Echipa noastră, ACS Motors, este aici să-ți ofere servicii de înaltă calitate, astfel încât să te poți baza pe noi pentru a rezolva problemele vehiculului tău în mod eficient.

 Autorizație RAR

Un aspect crucial al atelierului nostru este autorizația RAR (Registrul Auto Român). Suntem mândri să fim un atelier autorizat RAR, ceea ce înseamnă că avem nu doar experiență, ci și expertiză în reparații auto. Acest lucru asigură că serviciile noastre respectă cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Gama Noastră de Servicii pentru Injectoare și Pompe Common Rail

La ACS Motors, ne specializăm într-o serie de servicii pentru injectoare și pompe Common Rail, printre care se numără:

  1. Reparații Pompe de Injecte VP30 și VP44: Echipa noastră de experți poate să remedieze problemele legate de pompele de injecte VP30 și VP44, astfel încât să te poți bucura din nou de performanța optimă a vehiculului tău.
  2. Reparații Injectoare Common Rail: Suntem specializați în reparații pentru injectoarele Common Rail, oferind soluții rapide și eficiente pentru a readuce vehiculul la viață.
  3. Reparații Pompe de Înaltă Presiune Common Rail: Cu experiența noastră, suntem pregătiți să reparam pompele de înaltă presiune Common Rail, astfel încât să ai parte de un motor puternic și eficient.

12 Luni de Garanție

Suntem atât de încrezători în serviciile noastre încât oferim o garanție extinsă de 12 luni pentru toate reparațiile efectuate. Acest lucru îți oferă siguranța că vehiculul tău va rămâne în cea mai bună formă pentru o perioadă îndelungată.

Contactează-ne Astăzi

Dacă ești în căutarea unui partener de încredere pentru reparații de injectoare și pompe Common Rail, suntem aici pentru tine. Ne poți contacta la:

La ACS Motors, ne angajăm să-ți oferim soluții profesionale pentru toate problemele tale legate de vehicul. Echipa noastră de experți este gata să-ți aducă liniștea și performanța pe șosea. Contactează-ne astăzi și dă-ne șansa de a-ți face viața auto fără probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *